“Ξένο σώμα” ο Βα από την Πάφο FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ενδεχόμενη επανεγγραφή του Φέλιξ Βα στο ρόστερ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας.

Το χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (ΔΕΣ ΕΔΩ), ήρθε να επιβεβαιώση ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος ανάφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι ο Ανγκολέζος ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα για την Πάφο FC.

Διαβάστε τι δήλωσε συγκεκριμένα στον SuperSport FM:

Για το ματς κόντρα στην Ομόνοια: «Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο εντός έδρας. Ζητάμε τη στήριξη των οπαδών μας στο παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε από εδώ και πέρα με σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι. Από το επόμενο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Πάνιτς και Σεμέδο. Επίσης ο Μπεργικό είναι τραυματίας και κάνει ατομικό. Ο Βα δύσκολα θα επιστρέψει στην ομάδα, λόγω και της συμπεριφοράς του, θα έλεγα ότι είναι ξένο σώμα για την Πάφο»

Για το κεφάλαιο ενίσχυση: «Υπάρχει ένα δίχτυο σκάουτερ που αναζητούν στόχους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα γίνουν δύο κινήσεις. Θέλουμε ένα επιθετικό και έναν αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα αν βρεθούν κάποιες καλές περιπτώσεις σίγουρα θα προχωρήσουμε σε περισσότερες κινήσεις. Δεν θεωρώ ότι ο Ρόμπιν Κουάισον θα είναι ένα από τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο. Η πολιτική της διοίκησης είναι πως όταν έχουμε υπογραφές και κάτι ολοκληρωμένο, μόνο τότε θα μιλάμε για ονόματα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο βασικός μας στόχος είναι να μπούμε εξάδα. Είναι δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Μια νίκη μπορεί να σε ανεβάσει και μια ήττα να σε ρίξει. Επομένως αυτός είναι ο στόχος μας τη δεδομένη χρονική στιγμή».