Δημήτρης Φιλίππου (Πέγεια): “Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλα όσα αξίζουν στην ομάδα μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η μέχρι στιγμής πορεία της Πέγειας 2014 στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας κρίνεται ως εξαιρετική, μιας και η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη βρίσκεται αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς!

Στο “AthlitikaPress” αυτή την φορά φιλοξενούμε τον “στυλοβάτη” της αμυντικής γραμμής και αρχηγό της ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗΣ ομάδας Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος απάντησε με χαρά στις ερωτήσεις που του κάναμε.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που μας παραχώρησε:

-Δημήτρη καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Είστε πρώτοι και αήττητοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

“Γεια σας και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ξεκάθαρα ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε στην Πέγεια. Προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε σαν οικογένεια και έτσι λειτουργούμε”.

-Τι να περιμένουμε από την Πέγεια 2014 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας;

“Μέσω των προπονήσεων και την σκληρή δουλειά που γίνεται απ’ όλους μας, πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας μας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος θα είναι ανάλογη με όσα καταφέραμε μέχρι τώρα. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε αυτά που μας αξίζουν σαν ομάδα, ούτως ώστε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ομάδας μας”.

-Διατηρείτε την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με μόλις δύο γκολ παθητικό. Πως το σχολιάζεις;

“Ναι είμαστε η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και οι αριθμοί νομίζω μιλούν από μόνοι τους. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε ολόκληρη την ομάδα. Από τον τερματοφύλακα μέχρι και τον επιθετικό της ομάδας. Κυρίως όμως οφείλειται στον προπονητή μας Αλέξη Γαρπόζη, ο οποίος από την αρχή του καλοκαιριού πίστεψε σε εμάς και στο γεγονός ότι έχουμε το καλύτερο σύνολο και την καλύτερη αμυντική γραμμή. Αυτό μας τονίζει από την πρώτη μέρα που μας προπόνησε μέχρι και σήμερα.”

-Πως θα ήθελες να ολοκληρωθεί για εσένα και την ομάδα σου η φετινή σεζόν;

“Η σεζόν θέλουμε να ολκληρωθεί με την ομάδα μας να παίρνει σίγουρα την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Αυτός ήταν ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Μικρών Κατηγοριών. Θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα να κατακτήσουμε αυτούς τους τίτλους για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και σε όλους όσους είναι κοντά μας.

Στο πρόσφατο εντός έδρας σας παιχνίδι απέναντι στην ΑΠΕΠ είδαμε να αφιερώνετε τη νίκη στον αδικοχαμένο πρώην ποδοσφαιριστή της Πέγειας Παναγιώτη Ευσταθίου. Ποιου ιδέα ήταν αυτή και πως βιώσατε οι ποδοσφαιριστές όλη αυτή την κατάσταση;

Το παιχνίδι με την ΑΠΕΠ ήταν ιδιαίτερο για όλους στην ομάδα, καθώς ο αγώνας έγινε εις μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ευσταθίου που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή. Ποδοσφαιριστές, Διοικητικό Συμβούλιο και τεχνικό τιμ της ομάδας μας θέλαμε να κερδίσουμε και να αφιερώσουμε τη νίκη στον Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Παναγιώτης ήταν ποδοσφαιριστής της Πέγειας και φίλαθλος της. Ήταν καθήκον μας να του αφιερώσουμε μία νίκη και να στείλουμε το μήνυμα στην οικογένεια και στους φίλους του ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε ούτως ώστε να κρατήσουμε την μνήμη του άσβεστη.

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα ως αρχηγός που είσαι στον κόσμο της Πέγειας;

“Καταρχάς θέλουμε ως ποδοσφαιριστές να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ούτως ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν όλα αυτά που αξίζουν στην ομάδα μας”.