Τι κάνει σήμερα το πρώην “κανόνι” της Πάφος FC Άνταμ Νέμετς;; (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε το στίγμα του στο Κυπριακό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την φανέλα της Πάφος FC είναι ο Άνταμ Νέμετς!

Ο διεθνής Σλοβάκος επιθετικός στο πέρασμα του από το νησί μας έκανε “πράματα και θαύματα” με την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα, “ματώνοντας” ακατάπαυστα τα αντίπαλα δίκτυα. Μάλιστα, ο Νέμετς την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Cyta με 16 γκολ.

Που βρίσκεται όμως σήμερα ο αγαπημένος Σλοβάκος της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ κερκίδας;;;

Ο Νέμετς φεύγοντας από την Πάφο το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ρουμανία για τα “μάτια” της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Εκεί έμεινε για μία σεζόν σκοράροντας 5 φορές σε 34 παιχνίδια.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο 36χρονος πλέον επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο στην επίσης Ρουμάνικη ομάδα πρώτης κατηγορίας FC Voluntari. Μέχρι στιγμής ο Νέμετς αγωνίστηκε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος βρίσκοντας σε 4 περιπτώσεις δίκτυα!

Ciprian Deac, Adam Nemec, Hadi Sacko during the Romania Liga 1 match between CFR Cluj v FC Voluntari, in Cluj-Napoca, Romania, on November 4, 2021. (Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto via Getty Images)