Πέγεια: Το ξεχωριστό δώρο στον Χάρη Αρκαδίου (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένα απρόσμενο και ξεχωριστό δώρο πήρε ο πρόεδρος της Πέγειας 2014 Χάρης Αρκαδίου από την επίσκεψη του στα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανάρτησε ο Χ. Αρκαδίου στα social media και δείτε και το δώρο που πήρε:

Πήγα ένα περίπατο στο γήπεδο μας να δώ τα παιδιά στις ακαδημίες και πήρα το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα από μια ποδοσφαιρίστρια μας, από ένα παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα, από μια κοπελίτσα που τόσο πολύ χαίρετε να παίζει ποδόσφαιρο, να προπονείτε, να αθλήται και να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.
Η πράξη της μικρής Μαρίας δεν μας συγκινεί μόνο αλλά μας κάνει περήφανους και πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε το έργο μας, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα παιδιά, να τα κρατάμε κοντά στον αθλητισμό μέσω του ποδοσφαίρου και των άλλων αθλημάτων αλλά και μακριά από τις κακές συνήθειες.
Μια πράξη εκτίμησης και σεβασμού από την μικρή Μαρία με ένα μικρό δώρο αλλά μεγάλης και τεράστιας σημασίας που όπως έχω πει μας κάνει να νιώθουμε περήφανους και να αγωνιζόμαστε με περισσότερη δύναμη για τα παιδιά και την κοινωνία μας.
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου και εύχομαι ο Θεός να σε έχει πάντα καλά και εσένα και όλα τα παιδάκια. Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν οι γονείς σου.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε και θα αγωνίζομαι για όλα τα παιδιά και εγώ και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 για το καλό σας και για το καλό της κοινωνίας που ζούμε.
Μαρία μου εύχομαι σε εσένα, σε όλα τα παιδάκια και στις οικογένειες σας Καλά Χριστούγεννα και τις πιο θερμές μου ευχές για μια νέα και Καλύτερη Χρονιά για όλους.