Κέρδισε και ξέφυγε στο +7 από τον δεύτερο η Πέγεια!!! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας η τοπική Πέγεια 2014, η οποία για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας επικράτησε με 1-0 της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Τους 30 βαθμούς έφθασαν οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ και συνεχίζουν να βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα αύξησαν την διαφορά τους από την 2η της βαθμολογίας ΜΕΑΠ στους 7 βαθμούς.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στο σύνολο του Αλέξη Γαρπόζη πέυχε και πάλι ο Χαμπίμπ Ουεσλατί, ο οποίος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 45ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Στην προηγούμενη φάση ο Τότης Λουκαΐδης ανατράπηκε εντός της μεγάλης περιοχής κερδίζοντας το πέναλτι.

Στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και πάλι από το σημείο του πέναλτι, όμως αυτή την φορά ο Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ αστόχησε, με το σκορ να μένει στο εύθραυστο 1-0.

Στην συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους προβάδισμα, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι τελικό σκορ.

Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ για ακόμη ένα αιχνίδι στην φετινή σεζόν κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο σημερινός αγώνας έγινε εις μνήμη του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή της Πέγειας Παναγιώτη Ευσταθίου.