Έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ο Ακρίτας Χλώρακας… Έφυγε με το διπλό από το Παραλίμνι!

Από: Γιώργος Γεωργίου

To “ΜΠΑΜ” της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας έκανε ο Ακρίτας Χλώρακας, ο οποίος κέρδισε στο “Τάσος Μάρκου” την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 2-0 και έβαλε “φωτιά” στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Στο -6 από την κορυφή βρίσκεται πλέον η ομάδα της Πάφου, που με 23 βαθμούς ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισοδύναμος, με τους ποδοσφαιριστές του Σάντρο Πέρκοβιτς να είναι πιστοί στο πλάνο τους και να δέχονται ελάχιστες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. Στην επίθεση ο Ακρίτας κατάφερε να δημιουργήσει κάποια “ρήγματα” στην αμυντική γραμμή της Ένωσης, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το “άγονο” 0-0΄.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χλώρακας μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι και κατάφερε κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει αρκετές φορές απειλητική προς την εστία του Βεσελόφσκι. Μάλιστα, στο 70ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπεσάρτ Αμπτουραχίμι να βρίσκει για μία ακόμη αγωνιστική δίκτυα και να δίνει προβάδισμα στον Αρκίτα σε κομβικό σημείο του αγώνα.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη του αγώνα, η ομάδα του Παραλιμνίου προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, όμως βρήκε απέναντι της μία εξαιρετικά παρεταγμένη στον αγωνιστικό χώρο ομάδα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο νεαρός Ανδρέας Τσοκκάς που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι, με κοντινή προβολή έβαλε το “κερασάκι” στην μεγάλη νίκη του Ακρίτα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!