Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο ΔΙΑΣ Έμπας- Παραμένει στο “τιμόνι” ο Γιώργος Αριστοδήμου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματοποιήθηκε απόψε Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 η καθορισμένη εκλογική και καταστατική Συνέλευση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΙΑΣ Έμπας.

Στην Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Αριστοδήμου έκανε απολογισμό της περιόδου 2019-2021 και αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του Συλλόγου. 

Ιδιαίτερη αναφορά ο πρόεδρος του ΔΙΑ, πέραν από το αθλητικό κομμάτι, έκανε για τις Πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου όπως η αιμοδοσία στην μνήμη του προπονητή της ομάδας Ντραγκαν Μιλοσεβιτς, οι δειγματοληψιες για εξευρεση δότη μυελού των οστών σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και πολλά άλλα. 

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης κατατέθηκαν οι ελεγμενοι εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί του Συλλόγου για την υπό ανασκόπηση περίοδο και τέλος έγιναν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΑ. 

Μετά την εκλογική διαδικασία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους πιο κάτω: 

Πρόεδρος: Γιώργος Αριστοδήμου

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Κωνσταντίνου 

Γραμματέας: Χριστίνα Διάκου 

Ταμίας: Σπύρος Γεωργίου 

Βοηθός Ταμίας: Κούλα Χρυσοχού

Εκπρόσωπος Τύπου: Ανδρέας Πιστέντης

Έφορος Αθλητικών Εκδηλώσεων: Μάριος Καρεσίου 

Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Γιώργος Λεωνίδου 

Γενικός Αρχηγός: Μάριος Ιγνατίου 

Ο πρόεδρος του ΔΙΑ ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταύρο Παναγιώτου, Σταυρούλα Μιλτιάδου και Μάριο Νικολάου για την προσφορά τους και ταυτόχρονα διαβεβαίωσε τα μέλη που παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση ότι ο ΔΙΑΣ θα συνεχίσει να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τον Αθλητισμό και την τοπική κοινωνία της Πάφου. 

Στη Γενική Συνέλευση πάρθηκαν επίσης σημαντικές αποφάσεις που αφορούν περαιτέρω δράσεις του συλλόγου οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.