Συνάντηση Πάφος FC-ΚΟΑ με φόντο τις γηπεδικές εγκαταστάσεις!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών υποδομών και ποδοσφαιρικών γηπέδων είναι κάτι που “ταλανίζει” πολλά χρόνια την επαρχία μας.

Την ίδια στιγμή που στις άλλες επαρχίες της Κύπρου βρίσκονται υπό ανέγερση νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα, οι ΠΑΦΙΤΕΣ αθλητές και φίλαθλοι είναι αναγκασμένοι να συμβιβάζονται με την “μετριότητα” και κάποιες φορές με άθλιες υποδομές περασμένων δεκαετιών που αφέθηκαν στο έλεος του χρόνου.

Αυτά και πολλά άλλα θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη τα στελέχη της Πάφος FC σε νέα συνάντηση που συμφωνήθηκε να έχουν οι δύο μεριές στο νέο έτος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα στελέχη της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας κύριοι Θεοχάρους και Khafizov επισκέφθηκαν τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, παραδίδοντας αναμνηστικά δώρα εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων..

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Πάφος FC:

Εν όψει των γιορτινών ημερών, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Χάρης Θεοχάρους και ο COO της ομαδας Rustam Khafizov, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ στη Λευκωσία, όπου παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και τη Γενική Διευθύντρια του οργανισμού Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνάντησης συμφωνήθηκε όπως με τον νέο χρόνο γίνει νέα συνάντηση και με τους ιδιοκτήτες της ομάδας σχετικά με το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων.