Εξαιρετικός ο ΔΙΑΣ Έμπας με διπλή νίκη μπαίνει στην τελική φάση του πρωταθλήματος (video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πετυγχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στις κατηγορίες Παγκορασίδων και Κορασίδων ο ΔΙΑΣ Εμπας ολοκλήρωσε σημερα την πρώτη φάση του αναπτυξιακού  πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών. 

Οι πετοσφαιριστριες του Μάριου Καρεσίου τερμάτισαν στην κατηγορία Κ14 πρώτες και αήττητες δίχως μάλιστα να παραχωρήσουν ούτε ένα σετ και δεύτερες στην κατηγορια Κ16 στον Στ Όμιλο.

Με τις δύο νίκες οι “κόκκινες”  εξασφάλισαν  θέση στην επόμενη φάση όπου τέσσερις από τις δώδεκα ομάδες που προκρίθηκαν στους δύο νέους ομίλους των έξι ομάδων θα διεκδικήσουν 2+2 εισιτήρια για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος. 

Στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΔΙΑ και τον Λέοντα Λιβαδιων οι αθλήτριες των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χειροκροτηθηκαν από το κοινό που και πάλι έδωσε βροντερό παρόν στο κλειστό του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους. 

Ανάμεσα στα δύο σωματεία υπάρχει άριστο κλίμα φιλίας και συνεργασίας και οι παράγοντες των δύο ομάδων δεσμεύτηκαν ότι αυτή η πρώτη συνάντηση ΔΙΑ και Λέοντα που ολοκληρώθηκε μέσα σε όμορφο κλίμα θα είναι η απαρχή μιας κοινής πορείας αλληλοσεβασμού και ευ αγωνιζεσθαι. Το ίδιο πνεύμα επικράτησε και ανάμεσα στους προπονητές των δυο ομάδων, Μάριο Καρεσίου και Μάριο Χρυσοστόμου.