Επική ανατροπή και μεγάλη νίκη στο 90+2 ο Ακρίτας Χλώρακας! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με γκολ στο 89′ και στο 90+2, ο Ακρίτας Χλώρακας έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” την Ολυμπιάδα Λυμπιών με 2-1, σε παιχνίδι που αφορούσε την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Τους 20 βαθμούς και στην 5η θέση ανέβηκε η ομάδα της Χλώρακας με το σημερινό τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες, με αποτέλεσμα να μπουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το “άγονο” 0-0. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ολυμπιάδα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους, καθώς παίκτης της δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάντρο Πέρκοβιτς απέκτησε τα ήνια του αγώνα, ωστόσο τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Μάλιστα, στο 85ο λεπτό η ομάδα των Λυμπιών με αντεπίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη της αναμέτρησης έγιναν πράγματα και θαύματα, με τον Ακρίτα να φέρνει “τούμπα” τον αγώνα και να παίρνει μία μεγάλη νίκη. Αρχικά ο Μπεσάρτ με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, για να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή ο Φώτης Σοφοκλέους στο 90+2, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.