Σε τουρνουά στην Αθήνα οι ΠΑΦΙΤΕΣ μαχητές του ΜΜΑ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωσε εξέδωσε το “Paphos Muay Thai” σχετικά με την επερχόμενη συμμετοχή των μαχητών του του ΜΜΑ στο τουρνουά MMAQUEST 3 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το τουρνουά MMAQUEST 3 έρχεται για τρίτη συνεχόμενη φορά για να συναρπάσει και να καθηλώσει με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων ΜΜAers .Η κυπριακή αποστολή θα απαρτίζεται από αθλητές του Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre στην Πάφο.

Η σκληρή δουλειά που γίνετε τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο όσο αφορά το ΜΜΑ είναι εξαιρετική. “Καταφέραμε να κτίσουμε μια μεγάλη ομάδα ΜΜΑ και στόχος μας είναι η συμμετοχή στις καλύτερες διοργανώσεις στο κόσμο κα η εξάπλωση του ΜΜΑ στην πόλη μας” δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρίστος Νικολάου!!

Έξι αθλητές θα αγωνιστούν στο κορυφαίο event το οποίο θα αναμεταδίδετε online μέσω Pay-Per View στο site www.questfighting.com και μέσω της COSMOTE TV σε μαγνητοσκόπηση.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μεσώ της σελίδας μας στο Facebook (Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts Training Centre ) και στο Instagram (paphos_muaythai_mma).