Πήρε θέση ο ΠΑΣΠ για την ρατσιστική επίθεση στους παίκτες της Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, καταδικάζει την ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC από μερίδα οπαδών στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο ΠΑ.Σ.Π. και όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, στέκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Πάφου και καταδικάζουν κάθε απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά μεμονωμένων οπαδών.

Αυτού του είδους συμπεριφορές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τα γήπεδα μας αλλά το χθεσινό περιστατικό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αμείλικτα. Στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν χωράει ο ρατσισμός και δεν είναι αποδεκτός  από κανένα ποδοσφαιριστή και κανένα σωματείο.

Θυμίζουμε ότι την εβδομάδα που διανύσαμε η FIFPRO διοργάνωσε την διαδικτυακή καμπάνια #ItsPersonal, ενάντια στον ρατσισμό και κάθε είδους διάκριση. Οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες σε όλο τον κόσμο ζητούν αλλαγή. Το θέμα των διακρίσεων δεν είναι παιχνίδι είναι προσωπικό!

Καλούμε άμεσα τις αρχές του ΓΣΠ και την αστυνομία, να διεξάγουν έρευνα για να βρεθούν και να απομακρυνθούν από τα γήπεδα οι υπεύθυνοι της ρατσιστικής αυτής συμπεριφοράς.