Waterpolo: Ανεβάζουν στροφές οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Πάφου! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παιχνίδι με παιχνίδι οι ομάδες Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση του Ναυτικού Ομίλου Πάφου σχετικά με τις πρόσφατες αθλητικές δραστηριότητες των ομάδων του στα Παγκύπρια πρωταθλήματα:

Τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής οι ομάδες υδατοσφαίρισης του ομίλου μας αγωνίστηκαν με τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Η ομάδα των U-14 μετά από μία συγκλονιστική εμφάνιση εξήλθε ισόπαλη παίρνοντας τον 1ο βαθμό στο πρωτάθλημα, δείχνοντας τη σημαντική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Ομίλου.

Οι μικροί Υδατοσφαιριστές μας πήραν τα εύσημα από όλους αφού σε 3 μήνες παρουσίας βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι και στο μέλλον με σωστή δουλειά θα έρθουν τα καλύτερα.

Η Ομάδα U-16 και Ανδρών έχασαν από ένα πιο καλό αντίπαλο.Επόμενο αγώνας στα πλαίσια του κυπέλου U-16 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Στόχος μας παρά τις δυσκολίες είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να φέρουμε την Ομάδα Υδατοσφαίρισης εκεί που της αξίζει. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από τη βοήθεια που θα έχουμε από την τοπική κοινωνία και τους φορείς του κράτους. Η προσπάθεια θα είναι συνεχής μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Ως όμιλος νιώθουμε μονό υπερηφάνεια για τους αθλητές, προπονητές και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά.