Νίκη με πάθος και ψυχή για την Παφιακάρα! (Εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο του πόντο, οι Άνδρες του Παφιακού κέρδισαν με 3-1 στα σετ την Ανόρθωση στο κλειστό στάδιο «Αφροδίτη» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Σε απόσταση “αναπνοής” βρίσκονται από την κορυφή οι ΠΑΦΙΤΕΣ, καθώς μείωσαν την απόσταση στον ένα βαθμό από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ομόνοια.

«Ψυχρολουσία» έπαθε ο Παφιακός στο πρώτο σετ, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στον αγώνα και να επικρατούν με το εντυπωσιακό 25-17. Με αυτό τον τρόπο η Ανόρθωση από νωρίς έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη, δείχνοντας ότι ήρθε στην Πάφο για να «παλέψει» και τον τελευταίο πόντο.

Στο δεύτερο η ομάδα της Πάφου «ξύπνησε» ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του. Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Άκη Ασπιώτη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με σκορ 25-20.

Στο τρίτο και πολύ κρίσιμο σετ οι δύο ομάδες έπαιξαν με μεγάλο πάθος, με τον Παφιακό τελικά να το κερδίζει στο τέλος. Οι «γαλάζιοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 22-21, κατάφεραν με ανατροπή να κάνουν το 2-1 στα σετ με σκορ 25-23.

Στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ έγινε «μάχη». Στο τέλος και πάλι ο Παφιακός ήταν ο νικητής με 25-23 χάρη στους ψυχωμένους πετοσφαιριστές που έδειξαν χαρακτήρα εκεί που η μπάλα «έκαιγε». Με πρωταγωνιστή τον Άκη Ασπιώτη, η ομάδα της Πάφου πήρε έκανε το 3-1 στα σετ και πήρε το τρίποντο.