Επιστρέφει στη δράση ο ΔΙΑΣ Έμπας διεκδικώντας θέση στα ψηλά

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τρια παιχνίδια σε δυο ημέρες ο ΔΙΑΣ Έμπας επιστρέφει το επόμενο Σαββαοκυρίακο στην αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων πετόσφαιρας γυναικών της ΚΟΠΕ.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η ομάδα της Έμπας τίθεται αντιμέτωπη με την Ομόνοια στην κατηγορία Κ18 για την Β φάση του πρωταθλήματος στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Οι “κοκκίνες” μετράνε επισήμως μόλις δυομιση χρόνια ζωής ως σωματείο και σίγουρα η φετινή παρουσία τους σε ένα πρωτάθλημα με υψηλές απαιτήσεις στο οποίο μετέχουν και με ηλικιακό μειονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων μόνο ως θετική μπορεί να χαραακτηριστεί.

Στις μικρότερες κατηγορίες Κ16 και Κ14 ο ΔΙΑΣ Έμπας διεκδικεί με αξιώσεις καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της χρονιάς αφού με νίκες πάνω στον Λέοντα Λιβαδιών τον οποίο αντιμετωπίζει την αμέσως επόμενη ημέρα, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, περνάει στην επόμενη φάση.

Στις Παγκορασίδες οι παίκτριες του Μάριου Καρεσίου παραμένουν αήττητες δίχως να χάσουν σετ με δυο νίκες σε βάρος της ΑΕΚ Λάρνακας και του Παφιακού και με νίκη τερματίζουν πρώτες στον Όμιλο (Κ14) ενώ στις Κορασίδες έχουν μια νίκη και μια ήττα όμως νικώντας την ομάδα των Λιβαδιών περνάνε στην επόμενη φάση ως 2η ομάδα στον Όμιλο (Κ16).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά το κλειστό Αγίου Χαραλάμπους Έμπας θα είναι καυτή έδρα όπως μας έχει συνηθίσει ο ΔΙΑΣ σε όλα του τα παιχνίδια.