Η Alyssa Enneking από τα γήπεδα του Beach Volley στην Αμερική κατευθείαν στο Πολέμι

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση έκανε χθες βράδυ με τα χρώματα του Άρη Πολεμίου η Alyssa Enneking από το Χιούστον του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η Alyssa στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΚ στην Πανεπιστημιούπολη (0-3 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας της ομάδας στην προσπάθεια του Άρη για άνοδο στην Ά κατηγορία γυναικών.

Η Enneking βρίσκεται στην Κύπρο λιγότερο από δέκα ημέρες και ήδη εγκλιματίστηκε στα δεδομένα της Πάφου και του πρωταθλήματος πετόσφαιρας Β’ κατηγορίας γυναικών. Η Alyssa Enneking είναι η δεύτερη Τεξανή που “έπιασε” λιμάνι για χάρη του Άρη Πολεμίου, μετά την Taylor Horsfall (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).

Πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για την πατρίδα μας η νεαρή πετοσφαιρίστρια αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα beach volley στην χώρα της ενώ σημαντική στην πορεία της θεωρείται και η παρουσία της στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών με την ομάδα της Οκλαχόμα.

Η Alyssa, για όσους έτυχε να την παρακολουθήσουν χθες βράδυ, διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της και σίγουρα η συμμετοχή της στο πρωτάθλημά μας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Έχοντας “προϋπηρεσία στην άμμο” διαθέτει απίστευτη αλτικότητα, έχει εκρηκτικότητα στο επιθετικό κομμάτι ενώ στην άμυνα, κυρίως στο φιλέ, μοιάζει να είναι ανίκητη.

Η Alyssa Enneking σπούδασε marketing στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα ενώ μέσω της δράσης της στα γήπεδα του beachvolley διετέλεσε, πριν έρθει στην Κύπρο, αντιπρόσωπος διάφορων αθλητικών εταιρειών για προώθηση των προϊόντων τους.

Η Αμερικανίδια πετοσφαιρίστρια είναι φιλόζωη, της αρέσουν τα ταξίδια και λατρεύει την εξερεύνηση καινιούργιων προορισμών.

Ήδη στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο νησί μας πρόλαβε να επισκεφθεί μερικά αξιοθέατα της Πάφου με κυριότερο το γεφύρι του Τζιελεφού ενώ όπως πληροφορούμαστε εντυπωσιασμένη έμεινε και από τη διαδρομή.

Οι δυο αθλήτριες του Άρη Πολεμίου στο Γεφύρι του Τζιελεφού