Ο Χίτσκοκ ήταν απόψε στην Τεχνική Σχολή και υπέρ του Παφιακού – 3-2 σετ τον Εθνικό Λατσιών

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε ένα παιχνίδι με πραγματικά Χιτσκοκικό φινάλε και ωραία εναλλαγή στο σκορ ο Παφιακός στο βόλεϊ γυναικών κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών με 3-2 σετ.

Η ομάδα της Πάφου ξεκίνησε το παιχνίδι με δυναμικό τρόπο κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-10 σε ένα σετ που εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του προπονητή των φιλοξενουμένων να μην ξεκινήσει με την βασική του εξάδα.

Στο 2ο σετ οι φιλοξενούμενες ανέβασαν ρυθμούς και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα επικρατώντας με 23-25 όπως και στο 3ο που ήταν και πάλι καλύτερες κερδίζοντας 19-25 και μετατρέποντας το 1-0 σετ σε 1-2.

Το 4ο σετ ήταν και το πιο εντυπωσιακό με εναλλαγή στο σκορ, πολλές διακυμάνσεις και τη μια ομάδα να παίρνει κεφάλι μετά την άλλη με τον Παφιακό να επικρατεί τελικά με 30-28 σε ένα σετ που είχε την υπογραφή του Χιτσκοκ.

Στο τάι μπρέικ ο Παφιακός του Μάριου Παναγίδη μπήκε από την αρχή μπροστά και με τη ψυχολογία με το μέρος του πήγε στην αλλαγή γηπέδων με το δείκτη του σκορ ήδη να γράφει 8-2. Η συνέχεια λίγο πολύ αναμενώμενη όπως μαρτυρά και το τελικό 15-8 που έφερε το παιχνίδι από 1-0 σε 1-2 και ακολούθως σε 3-2 σε ένα ματς που κράτησε σχεδόν δυόμιση ώρες.