Παφίτικος … πυρετός για το 44o Ράλλυ της Πάφου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 44ο Ράλλυ Αφροδίτη δείχνουν οι Πάφιοι οδηγοί και ετοιμάζονται για τον αγώνα της Πόλης τους. Από την παλιά …σειρά μέχρι τους νεαρούς του αθλήματος.

Ενδιαφέρον για τον αγώνα από το πλήρωμα Χριστοδούλου-Ευαγγέλου που με το γνωστό Subaru Impreza  θέλουν ακόμα μία καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα και να κυνηγήσουν τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα στην κατηγορία RC2 και στην γενική κατάταξη.

Στα πηδάλια του Mitsubishi Lancer Evo 6 ο Ιάκωβος Πενταράς που θα έχει συνοδηγό  στο ράλλυ της Πάφου τον Ψύλλο  θέλει να συνεχίσει από τον αγώνα του 2020 που τερμάτισε στην 6η θέση γενικής και ήταν ο νικητής της κατηγορίας RCS2.

Μετά από αρκετή απουσία του από τους αγώνες επιστρέφει το δίδυμο Πατρόκλου-Νίκου με το γνωστό  αλλά ανανεωμένο Mitsubishi Lancer Evo 6 και θέλουν να … διασκεδάσουν στην Πάφο με ένα καλό αποτέλεσμα τόσο στην κατηγορία τους όσο και στην γενική κατάταξη.

Από την παλιά φρουρά και οι Σωκράτους- Γ. Ευριπίδου με Subaru Impreza της κατηγορίας RCS2,(ίσως όμως και με νέο όπλο) με τον Σωκράτη μετά την 4η θέση στην γενική στον αγώνα της πόλης του το 2019 θέλει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

Το δίδυμο Λεωνίδου – Αγαθαγγέλου θα αγωνιστούν στην Πάφο με ακόμα ένα  Mitsubishi Lancer Evo 6 και θέλουν ένα στρωτό και απροβλημάτιστο αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Ιορδάνου-Jackson με  ένα  Mitsubishi Lancer τρίτης όμως γενιάς θα έχουν την δική τους παρουσία με στόχο ένα καλό τερματισμό.

Στον αγώνα  και οι … ξενιτεμένοι Πάφιοι Σοφοκλέους-Παντελίδης με το VW GOLF που έρχονται στην «πατρίδα» για να συμπληρώσουν το πρωτάθλημα και να στεφθούν  πρωταθλητές  στην  RCS1 μετά την νίκη του οδηγού στο πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία 2WDS.

Στην κατηγορία RCS1 και με VW GOLF θα τρέξουν και οι Μ .Ζάκος – Κ. Ζάκος και θέλουν μία καλή παρουσία και αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν και την δεύτερη θέση του οδηγού στο πρωτάθλημα της δικήνητης κατηγορίας  2WDS.

Με το καινούργιο του όπλο ένα Mitsubishi Lancer τρίτης  γενιάς θα λάβει μέρος και ο Α. Γεωργίου που θα έχει για συνοδηγό του τον γνωστό  από τους αγώνες ταχύτητας οδηγό Ε. Κούλουρο.

Με ακόμα ένα Mitsubishi Lancer Evo 6 στον αγώνα και οι Μαρασίνοι υιός και πατήρ για να θυμούνται οι παλαιότερη και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ακόμα μία οικογενειακή υπόθεση τα αδέλφια Σωτήρης και Χρίστος Πετρακίδης στα πηδάλια ενός Ford Fiesta R1 στον πρώτο τους αγώνα στην  Πάφο θέλουν το καλύτερο στην κατηγορία τους.

Τέλος και μια παρουσία από παλιά το δίδυμο Μαραγκός – Καρεκλάς με ένα αυτοκίνητο πρωτόγνωρο στους αγώνες ένα MAZDA RX 8 που θέλουν να ετοιμαστούν  για τους αγώνες ταχύτητας του 2022.