Ήττα για τον Ακρίτα από την Καρμιώτισσα του Άγγελου Ευθυμίου (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ο Ακρίτας Χλώρακας ηττήθηκε στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» το βράδυ της Παρασκευής από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Κοέλιο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η ομάδα του Ακρίτα ανέβαζε στροφές, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη η Καρμιώτισσα είχε και αυτή τις δίκες τις ευκαιρίες, ωστόσο το αποτέλεσμα ημιχρόνου παρέμεινε το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι. Η απόφαση του διαιτητή αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Ο Γιάννης Χατζηβασίλης ευστόχησε και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Απ’ εκεί και έπειτα το σύνολο του Σάντρο Πέρκοβιτς πίεσε ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους. Αυτό ήρθε στο 69ο λεπτό με τον αρχηγό Γιώργο Βάσου να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος μέσος με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 1-2.

Στα λεπτά που έμεναν μέχρι την λήξη του ματς, ο Ακρίτας προσπάθησε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, όμως η Καρμιώτισσα αμύνθηκε μαζικά, κρατώντας το προβάδισμα. Το 1-2 υπέρ της ομάδας του Άγγελου Ευθυμίου ήταν τελικό αποτέλεσμα.