Καταγγελία για ξυλοδαρμό του προπονητή της ΕΝΑΔ Κώστα Καϊάφα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα φαινόμενα βίας συνεχίζονται ακατάπαυστα στα Κυπριακά γήπεδα.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με καταγγελίες του τεχνικού διευθυντή της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς κ. Πάμπου Δημοσθένους, στο παιχνίδι του Σαββάτου (20/11) ανάμεσα στην ομάδα του και αυτή του Κόρνου, ο προπονητής της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Κώστας Καϊάφας ξυλοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του ματς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημοσθένους στο Super Sport FM 104.0:

«Δυστυχώς. Μετά το τέλος του αγώνα, όπου τα πάντα κυλούσαν ομαλά. Μπήκαν στα αποδυτήρια δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας και χτύπησαν βίαια τον προπονητή μας, υπήρχε μίσος και ούτε πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έκαναν ζημιά αλλά ο κ. Καϊάφας δεν ήθελε να πάει την υπόθεση στην Αστυνομία. Υπήρχαν και Αστυνομικοί εκεί, που μας έλεγαν πως δεν είδαν τίποτα, μας κορόιδευαν. Φαίνεται πως είχαν εντολές».

Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Καϊάφας: «Πήγε στο γιατρό, είναι καλά ευτυχώς. Εγώ ρώτησα ευθέως τον κ. Καϊάφα αν προηγήθηκε κάτι και μου είπε όχι. Ο προπονητής φεύγει πάντα πιο γρήγορα, δίνει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή και πάει στα αποδυτήρια. Εμείς οι παίκτες μείναμε εκεί, για τις χειραψίες. Όταν είδαμε και ακούσαμε τις φωνές, ήταν ήδη αργά και έγιναν πολύ γρήγορα. Οι πόρτες που οδηγούν στα αποδυτήρια ήταν κλειδωμένες. Ο κ. Ευθυμίου, ο αντίπαλος προπονητής και μπράβο του, απολογήθηκε εκ μέρους όλων και μας είπε ότι το ποδόσφαιρο πήγε 100 χρόνια πίσω. Ελπίζω να πάρουν τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει. Το θέμα για εμάς έληξε, απλά δεν θέλουμε να ξαναγίνει».