“Τρένο” ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας… “Παρέσυρε” και την ΑΕΝ! (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ πανηγύρισε στην Γιαλιά ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας το απόγευμα του Σαββάτου (20/11), καθώς κέρδισε με 2-0 την Α.Ε.Ν. Αγίου Γεωργίου Βρυσούλων Αχερίτους για τα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους, η οποία επικράτησε σε όλα τα μήκη και πλάτυ του αγωνιστικού χώρου, διαφυλάσσοντας μάλιστα εξαιρετικά τα νώτα της.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 40ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Χρυσάνθου. Το πέναλτι κέρδισε ο Γιώργος Χαραλαμπίδης. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξης του β’ μέρους, ο Φοίνικας κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ του και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Νικόλας Νικολάου, ο οποίος έφυγε στην πλάτη των φιλοξενούμενων και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ομάδα της Γιαλίας θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ, ωστόσο δεν ήταν εύστοχοι σε ερκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Δείτε το γκολ πέναλτι του Φοίνικα: