Παραδόθηκε στις ορέξεις της Ομόνοιας ο Παφιακός (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο ντέρμπι κορυφής της Α’ κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών ο Παφιακός, ο οποίος ηττήθηκε στο κλειστό «Αφροδίτη» από την Ομόνοια Λευκωσίας με 3-0 σετ. Στην 3η θέση υποχώρησε η ομάδα της Πάφου, έχοντας συγκομιδή 12 βαθμούς.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με «όπλο» την άμυνα και συγκεκριμένα το μπλοκ τους κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-18. Από την άλλη οι πετοσφαιριστές του Κυριάκου Καμπερίδη έδειχναν μπλοκαρισμένοι στο επιθετικό κομμάτι, δεν απέφυγαν τα λάθη και βρέθηκαν πίσω στα σετ με 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 15-15. Εκεί η Ομόνοια κατάφερε με δύο άσους του Ελευθερίου να πάρει το προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος του σετ. Οι «πράσινοι» με σκορ 25-22 έκαναν το 2-0 στα σετ και πήραν γερό προβάδισμα για τη νίκη.

Στο τρίτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ ο Παφιακός προσπάθησε να μείνει ζωντανός στον αγώνα, όμως εκεί που η μπάλα «έκαιγε» οι πετοσφαιριστές με συνεχόμενα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην Ομόνοια να κερδίσει το σετ με 25-21 και μαζί τον αγώνα με 3-0.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: