Μαρία Ανδρέου Χατζηχριστοδούλου για Guiness (pic/video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guiness η Μαρία Ανδρέου Χατζηχριστοδούλου του Άρη Πολεμίου η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται με την αγαπημένη της ομάδα.

Η Μαρία η οποία παίζει βόλεϊ από τον καιρό που ήταν μικρό παιδί έχει συμπληρώσει ήδη σαράντα χρόνια στα γήπεδα της πετόσφαιρας και σε κάθε της εμφάνιση απολαμβάνει την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Βλέπετε δεν είναι απλά το αγωνιστικό κομμάτι που και εκεί η Μαρία ακόμη πιάνει άνετα αρκετούς πόντους είναι και το κομμάτι της ανθρώπινης πλευράς και της προσέγγισης. Η Μαρία όλα αυτά τα χρόνια με σεμνότητα, χαμόγελο και ήθος έκανε χιλιάδες φίλους πίσω από το φιλέ σε κάθε άκρη του νησιού μας.

Η μετριοπάθειά της και η αγάπη της για το βόλεϊ όχι απλά δεν κρύβεται αλλά έχει μεταλαμπαδευτεί και στα παιδιά της και πλέον μάλλον και στα εγγόνια της.

Χθες βράδυ με αντίπαλο τον Παφιακό η Μαρία έπαιξε ακόμη ένα αγώνα δίπλα στην κόρη της Ασπασία και την ώρα που μπήκε στο γήπεδο οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων σηκώθηκαν και την χειροκρότησαν! Μπράβο Μαρία, συνέχισε να διδάσκεις ηθος και να χαρίζεις τέτοιες όμορφες στιγμές στους φίλους της πετόσφαιρας.