Πέρασε αέρα από τον Ψευδά η Πέγεια και πήρε την πρόκριση με ΤΡΙΑΡΑ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ πανηγύρισε προ λίγου η Πέγεια 2014, η οποία κέρδισε στον Ψευδά την τοπική Ομόνοια με σκορ 3-0!

Παρότι ο Αλέξης Γαρπόζης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”, εντούτοις οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ομόνοια να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό ο συνήθης Χαμπίμπ Ουεσλατί. Ο βραχύσωμος Τυνήσιος με σουτ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και άνοιξε τον δρόμο προς την πρόκριση.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό ήταν η σειρά του Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ να χριστεί σκόρερ. Ο τεχνίτης εξτρέμ διαμόρφωσε με σουτ το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου υπέρ της Πέγειας.

Στην επανάληψη οι φιλεξενούμενοι δεν χαλάρωσαν. Αντιθέτως έψαξαν το τρίτο γκολ που θα τους “κλείδωνε” την πρόκριση και αυτό ήρθε στο 58ο λεπτό. Συγκεκριμένα Χαμπίμπ Ουεσλατί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο νεαρός τερματοφύλακας της Πέγειας Ηλίας Δημητρίου στο 70ο λεπτό κράτησε απαραβίαστη την εστία του, αποκρούοντας πέναλτι της Ομόνοιας Ψευδάς.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση στον Ψευδά: