Μεγάλος νικητής στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι ο Άρης Πολεμίου (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη νικήτρια στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών αναδείχθηκε η ομάδα του Άρη Πολεμίου, η οποία κέρδισε στο κλειστό της Τεχνικής Σχολής Πάφου με 3-0 σετ την ομάδα του Παφιακού. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκεται ο Άρης με 15 βαθμούς, εν αντιθέσει με τον Παφιακό που παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 3 βαθμούς συγκομιδή.

Καλύτερα στον αγώνα μπήκε η ομάδα του Άρη, η οποία χάρη στην εμπειρία και την ποιότητα των παικτριών της κατάφερε να δείξει από νωρίς πιο θα είναι το αφεντικό στο ματς. Από την άλλη ο Παφιακός έχοντας στις τάξεις του πολλές νεαρές πετοσφαιρίστριες προσπάθησε αρκετά, ωστόσο το πρώτο σετ ανήκε εξ ολοκλήρου στον Άρη που το κέρδισε με 25-10.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες σκλήρυναν την άμυνα τους, όμως και πάλι η ομάδα του Πολεμίου είχε τις απαντήσεις. Το σύνολο του Γιώργου Χαραλάμπους με συνεχόμενους κερδισμένους πόντους δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από νωρίς, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, κερδίζοντας το σετ με 25-15.

Στο τρίτο σετ παρότι η ομάδα του Παφιακού ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, εντούτοις και πάλι Άρης βρήκε και πάλι τις λύσεις επιθετικά κυρίως με την νεοφερμένη Αμερικανίδα Taylor Horsfall, η οποία ήταν δίχως καμία αμφιβολία η MVP του ματς. Η ομάδα του Πολεμίου κέρδισε το τρίτο σετ με 25-13 και μαζί τον αγώνα με 3-0 σετ.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: