Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι η Γεροσκήπου FC από το Κύπελλο (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ γνώρισε νωρίτερα η Γεροσκήπου FC, η οποία ηττήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου “Μιχ. Κυπριανού” με 2-0 από τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το σύνολο του Γιώργου Πολυβίου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, παρότι οι “κυανέρυθροι” έπαιζαν με ενδεκάδα ανάγκης κόντρα στον Διγενή που συμμετέχει στην Γ’ Κατηγορία στην φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαφυλάξουν καλά τα νώτα τους, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους προς την εστία τους. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου προσπάθησε να “χτυπήσει” με αντεπιθέσεις την άμυνα του Διγενή, ωστόσο έδειξε αδυναμία στην τελική πάσα. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν τελικά την πρόκριση στην β’ φάση του θεσμού. Από την άλλη, ο Γιώργος Πολυβίου έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν εμπειρίες από έναν απαιτητικό αγώνα, κυρίως μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ της ομάδας της Μόρφου.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: