Korantina Homes Cup: Νικήτρια στα πέναλτι η Πάφος FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών για το Korantina Homes Cup, η Πάφος FC κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι την Ρώσικη ομάδα Rodina FC με 4-3. Στην κανοκική διάρκεια του ματς οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 2-2

Για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Ακρίτα Χλώρακας, κάποιοι εκ των οποίων άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Κέβιν Μπεριγκό με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γάλλος φορ αφού κοντρόλαρε με ωραίο τρόπο την μπάλα, στην συνέχεια “άδειασε” τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Το δεύτερο γκολ για την διοργανώτρια ομάδα του Korantina Homes Cup σημείωσε και πάλι ο Μπεριγκό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να σημειώσει το 2-0.

Να σημειώσουμε ότι για την Πάφο στο πρώτο ημίχρονο απώλεσε πέναλτι ο Φοορ, με το τελικό σκορ του α’ μέρους να παραμένει στο 2-0.

Στην επανάληψη οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να στείλουν το παχινίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Πάφος FC με σκορ 4-3 κέρδισε τον αγώνα.