“Σάρωσαν” τα μετάλλια οι αθλητές του Παράσκου Παρασκευά σε διεθνές κύπελλο MUAY THAI στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες και μετάλλια επέστρεψαν από την Ελλάδα οι αθλητές του Παράσκου Παρασκευά οι οποίοι συμμετείχαν σε διεθνές κύπελλο MUAY THAI που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκυρίακο 13-14 Νοεβρίου στην Κόρινθο.

Όπως αναφέρει το εξειδικευμένο για θέματα πολεμικών τεχνών ελληνικό σάιτ ufight.gr και οι αθλητές του Παρασκευά οι οποίοι πήραν μέρος στο διεθνές κύπελλο που συμμετείχαν αθλητές από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αρμενία πέρασαν στον τελικό.

Πρόκειται για τους: Μιχάλη Παρασκευά στα 33,5 κιλά, ηλικίας 10 ετών ο οποίος κέρδισε το κύπελλο στην κατηγορία 32-34 κιλά, τον Ανδρέας Σταυρινού στα 35 κιλά επίσης 10 χρονών που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 34-36 κιλών και τον 13χρονο Στέλιο Μιχαήλ που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 51 κιλών. Οι νεαροί μαχητές της οικογένειας Siamyout κατέβηκαν στους αγώνες με το εθνόσημο της Κύπρου.

Ο master Παράσκος Παρασκευά σε δηλώσεις του εξέφρασε τη συγκίνησή του για τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι αθλητές του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοργανώτρια αρχή για την άρτια διοργάνωση.

Μέσα από σκληρή δουλειά, συμπλήρωσε, καταφέραμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την Κύπρο μας και αυτό και με χαροποιεί και με κάνει ιδιαίτερα περήφανο είπε. Στις τοποθετήσεις του ο κύπριος master ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας MUAY THAI, Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της Κυπριακής ομοσπονδίας MUAY THAI ενώ συνεχάρη και τον κύπριο διεθνή διαιτητή και δάσκαλο Στέλιο Παναγιώτου καθώς επίσης και τον δάσκαλο του ελληνικού MUAY THAI, Στέφανο Στύλιο Κώστα.

Τέλος ο Παράσκος Παρασκευά εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο Χορηγό του συλλόγου του, την φίλαθλο εταιρεία Korantina Homes δίχως την στήριξη της οποίας δεν θα ήταν εφικτή η συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά.