Φινάλε σήμερα στην Σλοβενία για την Εθνική Κύπρου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022, αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τη Σλοβενία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λουμπλιάνα, θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD. 
Στόχος της ομάδας μας να ολοκληρώσει την παρουσία της στον όμιλο με θετικό αποτέλεσμα και θετικές εντυπώσεις, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ιωκείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Δημητρίου, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Αντρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου,  Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Αβραάμ, Ραφαήλ Μάμας, Κωστάκης Αρτυματάς, Ματία Σπόλιαριτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνή,  Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία,  Ανδρόνικος Κακουλή, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Σήμερα την ίδια ώρα, στις 16:00, θα διεξαχθούν και άλλοι δύο αγώνες του ομίλου μας. Η Κροατία υποδέχεται τη Ρωσία και η Μάλτα τη Σλοβακία. Ο αγώνας Κροατίας – Ρωσίας θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ρωσία τερματίζει πρώτη και με ισοπαλία ενώ η Κροατία χρειάζεται μόνο νίκη. Η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη θα αγωνιστεί σε αγώνες play-off.