Ο πολυπράγμονας Σωτήρης Γεωργιάδης

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αναμφίβολα ο Σωτήρης Γεωργιάδης είναι από τους πιο δραστήριους και πετυχημένους προέδρους σωματείων ομαδικών αθλημάτων που πέρασαν από την Πάφο τα τελευταία χρόνια. Βέβαια αυτό δεν οφείλεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι του ΑΠΟΠ αλλά γενικότερα στο τι πρεσβεύει το σωματείο αλλά και σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται.

Πέραν από το τμήμα τροχοκαθισμάτων που ο ΑΠΟΠ διατηρεί και με το οποίο στέλνει τα δικά του μηνύματα το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας διατηρεί πολύ ψηλά και το κοινωνικό του πρόσωπο αφού πολλές φορές με εκδηλώσεις και ενέργειες αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΠ δεν είναι μόνο αθλητισμός αλλά πολιτισμός, ήθος και πάνω απ’ όλα ιδέα.

Στα υπερ του Σωτήρη και του σωματείου συγκαταλέγεται και το Φιλολογικό Μνημόσυνο “Άκης Κλεάνθους” που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αλλά και πολλά άλλα τα οποία δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα λοιπόν στα πιο πάνω και με ένα πολύ απαιτητικό και πιεστικό πρόγραμμα ο Πρόεδρος του ΑΠΟΠ δεν μένει μέχρι εκεί αφού εθελοντική δράση αναπτύσσει και μέσα από το Round Table 7 Πάφου.

Την ίδια στιγμή o Σωτήρης “τρέχει” και μια (μεγάλη) σειρά από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες με απόλυτη επιτυχία, όπως το ιδιωτικό του φροντιστήριο στη Γεροσκήπου το οποίο ολοένα και μεγαλώνει ενώ όπως πληροφορούμαστε διαρκώς έχει και κάτι καινούργιο και μεγαλεπήβολο στα σκαριά για το μέλλον.

Πραγματικά ένας πολυπράγμονας νέος του οποίου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια…