Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής στην Κύπρο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με πρωινή προπόνηση στο “N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή”  ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας στην Κύπρο ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία την ερχόμενη Πέμπτη στην Αγία Πετρούπολη. 

Ο αγώνας θα γίνει στην Gazprom Arena της Αγίας Πετρούπολης και θα αρχίσει στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 17:00 ενώ θα προηγηθεί στις 16:30 η Συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας προπονητή. 

Στο μεταξύ, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην αποστολή. Ο Λοϊζος Λοϊζου λόγω αδιαθεσίας, τέθηκε εκτός αποστολής για τους επόμενους αγώνες.

Στην αποστολή για τη Ρωσία συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Ιωκείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Δημητρίου, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Αντρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου,  Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Αβραάμ, Ραφαήλ Μάμας, Κωστάκης Αρτυματάς, Ματία Σπόλιαριτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνή,  Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία,  Ανδρόνικος Κακουλή, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Μετά και τη σημερινή προπόνηση, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής ο Φάνος Κατελάρης αφού προέρχεται από τραυματισμό.