Νέα ήττα για την ανούσια Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τρίτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Cyta δέχθηκε η Πάφος FC από την Ανόρθωση στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος με σκορ 1-0. Ανούσια υπεροχή είχαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι «πληγώθηκαν» από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε η Ανόρθωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πάφος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ ωστόσο οι προσπάθειες των Σεμέδο και Πάνιτς σταμάτησαν επάνω στον Τζουρ.

Οτι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, πέτυχε η Ανόρθωση στις λιγοστές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, η «μεγάλη κυρία» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό με την κεφαλιά του Καλτσά. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι δεν βρήκε τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και μοιραία δέχθηκε την τρίτη της φετινή ήττα.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Πόποβιτς φαίνεται από τις επαναληπτικές προβολές να χρησιμοποιεί το χέρι του για να απομακρύνει την μπάλα μέσα στην μεγάλη επανορθωτική των γηπεδούχων, όμως τόσο το VAR όσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης στέρησαν από την Πάφο «καθαρή» περίπτωση πέναλτι.