Εντός έδρας ήττα για τον Ακρίτα Χλώρακας…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ακρίτας Χλώρακας από την ομάδα της Αγίας Νάπας με σκορ 2-1.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, η ομάδα του Σάντρο Πέρκοβιτς δεν κατάφερε εκμεταλλευτεί την έδρα της και να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

Αν και ο Ακρίτας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ με τον πρώτο του σκόρερ Μάριο Γέλαβιτς να βρίσκει και πάλι δίκτυα, αυτή την φορά από το σημείο του πέναλτι στο 51ο λεπτό, εντούτοις οι γηπεδούχοι στο 67ο λεπτό δέχθηκαν διπλό και όπως αποδείχθηκε μοιραίο πλήγμα.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Αγίας Νάπας για χέρι του Ντραμέ, τον οποίο απέβαλε από τον αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο απόφαση αυτή ξεσήκωσε “θύελλα” αντιδράσεων από τους γηπεδούχους, ωστόσο οι φιξοξενούμενοι με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιφναίου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας προσπάθησε να αντιδράσει παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως “πληγώθηκε” στο 90ο λεπτό. Η Αγία Νάπα με το πλασέ του του Αντωνίου ανέτρεψαν το σκορ και έφυγαν από την Χλώρακα με το τρίποντο της νίκης.

Μετά την σημερινή ήττα, ο Ακρίτας παραμένει στους 13 βαθμούς.