Πάφος FC: Άρχισε η προπώληση για το “Αντώνης Παπαδόπουλος”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση πιο κάτω:

⚽ Anorthosis Famagusta 🆚 Pafos FC
🗓️ Κυριακή / Sunday 07.11.2021
🕖 17:00
🏟️ “Α. Παπαδόπουλος” / “A. Papadopoulos# Larnaca
🎫 €12 adults | €10 students | €1 children
Επόμενο ραντεβού στις κερκίδες του Α.Παπαδόπουλος, στηρίζοντας την ομάδα μας σε μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση!!! 🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων, καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 05.11 9:00 με 17:00.
⌨️ Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://tickets.pafosfc.com.cy/ καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS και στα εκδοτήρια του Σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα.
** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το Rapid Test 72 ωρών, όπως επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται και στους κατόχους αρνητικού PCR Test 72 ωρών.