Χείμαρρος ο Χ. Θεοχάρους: ” Ήρθαν τα πρωτοβρόχια και βγήκαν τα σαλιγκάρια… Η Πάφος δεν είναι ο φτωχός συγγενής”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC κ. Χάρης Θεοχάρους, με τις οποίες απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους άφηνουν υπονοούμενα για την νίκη της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι: «Δεν έχω ακούσει τον πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ. Πρώτα, να εκφράσω την εκτίμησή μου προς στον Κλεάνθη, καθώς είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Αυστηρώς ομιλούμενοι, μου είπε πως οι δύο αποφάσεις του VAR είναι σωστές. Αυτό μου είχε πει όταν μιλήσαμε μετά τον αγώνα. Θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ μας στο γκολ της ΠΑΕΕΚ και εκεί έπρεπε να σταματήσει η φάση. Αν είναι και για λάθος λόγο να παίρνουν σωστές αποφάσεις, ας είναι. Αν θέλουν 6 λεπτά και να είναι σωστή η απόφαση, τότε ας τα παίρνουν. Ο παίκτης της ΠΑΕΕΚ βρισκόταν δίπλα από τον τερματοφύλακά μας στο γκολ που ακυρώθηκε, ο οποίος δεν μπορούσε να αποκρούσει.Άρα είναι οφσάιντ. Στο γκολ μας, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, όμως ήταν πεντακάθαρο γκολ. Η ΠΑΕΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, στάθηκε πολύ καλά, ο προπονητής της κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν παίξαμε πολύ καλά χθες, αδικηθήκαμε κατάφορα, όμως,  σε προηγούμενους αγώνες και δεν είπαμε κάτι»

Για την διαιτησία, σε γενικότερο επίπεδο: «Η Πάφος δεν είναι ο φτωχός συγγενής και το κλωτσοσκούφι του κυπριακού ποδοσφαίρου, ήρθαν τα πρωτοβρόχια και βγήκαν τα σαλιγκάρια, η Πάφος έχει ιδιοκτήτες που επενδύουν λεφτά με ένα αγωνιστικό κέντρο που θα είναι το καλύτερο στην Κύπρο. Σήμερα βλέπω ευαισθησία από όλη την Κύπρο για όλες τις φάσεις της Πάφου με το VAR, ενώ σε προηγούμενες αγωνιστικές δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στους διαιτητές από την Λευκωσία, ειδικά. Είναι δύσκολο για τους διαιτητές να ανταποκριθούν. Δεν θα βάλουμε πίεση στη διαιτησία, οι ιδιοκτήτες μας βάζουν λεφτά για να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αποσκοπεί σε κάτι η ευαισθησία που δείχνουν όλοι για το χθεσινό παιχνίδι; Ταχθήκαμε υπέρ των ξένων διαιτητών, ενώ στη συνάντηση που έγινε είπαμε πως θα στηρίξυμε τους Κύπριους διαιτητές χωρίς πίεση. Οι χθεσινοί διαιτητές είχαν πίεση, αλλά δεν ξέρω από που. Η Πάφος έχει φωνή στο κυπριακό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να την δείχνει».

Για τη συνέχεια: «Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί χθες. Ήμαστε η πρώτη ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και δεν ΄δέχεται φάσεις, αλλά δεν έχουμε τους ανάλογους βαθμούς. Είχαμε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Κερδίσαμε και επανήλθε η ηρεμία. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί με ΑΠΟΕΛ, με Ομόνοια και με Απόλλωνα, πριν μείνουμε με 10 παίκτες. Με Δόξα κάναμε 14 τελικές, ενώ και με Ολυμπιακό δεχθήκαμε άδικο γκολ. Δεν ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις μας. Δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν έχουμε την άνεση να διαλέγουμε παιχνίδια και στόχος μας είναι η νίκη. Ο Αϊλτον χθες έπαιξε για πρώτη φορά, ελπίζουμε να επανέλθουν και οι υπόλοιποι τραυματίες»

Πηγή: 24sports.com.cy