Επιτέλους νίκη για την Πάφο- Χρειάστηκε το VAR 3 φορές

Από: Μαρίνα Σταύρου

Νίκη με σκορ 2-0 στο Στέλιος Κυριακίδης πανηγύρισε επιτέλους η Πάφος μετά την πρώτη και μοναδική της νίκη πριν από το σημερινό αγώνα που επιτεύχθει στην πρεμιέρα σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Πάφου επικράτησε με σκορ 2-0 της ΠΑΕΕΚ με τον Όνι Βαλακάρι να χρίζεται σκόρερ δυο φορές φτάνοντας συνολικά τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγώντας την κούρσα των σκόρερ από πλευράς της Παφιακής ομάδας.

Για να επιτευχθεί η αποψινή νίκη χρειάστηκε τρεις φορές ο διαιτητής της αναμέτρησης να “ακούσει” το VAR αφού πριν το πρώτο γκολ της Πάφου που αρχικά υποδείχθηκε ως οφσαιτ είχε σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα γκολ το οποίο τελικά ακυρώθηκε.

Το VAR αποδείχθηκε χρήσιμο και στο δεύτερο γκολ της Πάφου το οποίο σκόραρε και πάλι ο Φινλανδός σε πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο κέρδισε ο Σεμέδο σε ανατροπή εντός της περιοχής.

Με την νίκη αυτή η Πάφος ανεβαίνει στους 10 βαθμούς και “πιάνει” τον ΑΠΟΕΛ στην 6η θέση της βαθμολογίας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς την επόμενη Κυριακή η Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος.