“Απέδρασε” από τον Λυθροδόντα η Πέγεια με το σόου του Χαμπίμπ Ουεσλατί! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε σε εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας η Πέγεια, επικρατώντας στον Λυθροδόντα της τοπικής Εληας με σκορ 2-1!

Παρότι η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη βρέθηκε πολύ νωρίς στο ματς πίσω στο σκορ με το υπέροχο γυριστό σουτ του Ντε Βόλτερ στο 6ο λεπτό, εντούτοις κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους.

Αρχικά, μετά από ωραία ενέργεια του Κάριμ Μπεν Κμαγιάλ από τα αριστερά στο 30ο λεπτό, η μπάλα βρέθηκε μπροστά στον Χαμπίμπ Ουεσλατι, που με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό σημειώνοντας το 1-1.

Λίγο αργότερα ο βραχύσωμος Τυνήσιος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ λίγο πριν την ολοκήρωση του πρώτου 45λεπτου έβαλε την ομάδα της Πέγειας μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό και ενώ ο Ευαγόρας Χαραλάμπους πέρασε τους πάντες από την δεξιά μεριά, έστρωσε την μπάλα στον Ουεσλατί που με σουτ “οβίδα” κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα της Εληας.

Στην επανάληψη ο αγώνας έγινε πιο σκληρός, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Πέγεια παρότι δέχθηκε πίεση από την ομάδα του Λυθροδόντα, άντεξε και έφυγε με το τρίποντο από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Με την σημερινή νίκη οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ έκαναν τους βαθμούς τους 16 στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: