Απέναντι στην Γαλλία σήμερα (29/10) η Εθνική Κύπρου Παίδων

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με αντίπαλο τη Γαλλία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή βρίσκονται στη διάθεση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Η ήττα από την Ελλάδα στην πρεμιέρα δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες στην προσπάθεια της διάκρισης και η ομάδα μας για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χρειάζεται απαραίτητα βαθμολογικό κέρδος στο σημερινό παιχνίδι.

Στον επόμενο γύρο (Elite) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των 13 ομίλων.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής προηγούνται με 3 βαθμούς Ελλάδα και Γαλλία. Οι Γάλλοι στην πρεμιέρα νίκησαν με 3-0 τη Μολδαβία, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Εθνική μας από την Ελλάδα.

Ο αγώνας μας με την Γαλλία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης (στις 14:00) και στις 15:00 είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας Ελλάδα – Μολδαβία.

Το φινάλε για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17 είναι προγραμματισμένο την 1η Νοεμβρίου με τους αγώνες Μολδαβία – Κύπρος και Ελλάδα – Γαλλία.