Ο 12χρονος Γιώργος απο την Πάφο έκανε την αθλητική Ελλάδα να …παραμιλά

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο νεαρός αθλητής Γιώργος Χριστοδούλου, ηλικίας μόλις 12 ετών από την Πάφο ο οποίος μετείχε στον πάντα απαιτητικό αγώνα XTERRA στην Ελλάδα.

Ο μικρός ο οποίος τα τελευταία χρόνια προπονείται εντατικά με τον Δήμο Παπαδαύιδ κατάφερε να πετύχει την πρώτη θέση σε ηλικιακή κατηγορία μάλιστα πολύ μεγαλύτερη από τη δική του κάνοντας τους συμμετέχοντες να …παραμιλούν.

Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρει ο προπονητής του σε ανάρτησή του ο Γιώργος είναι ένας αθλητής που σίγουρα πρέπει όλοι να στρέψουμε τα βλέμματά μας πάνω του για το μέλλον. Ο μικρός πρωταθλητής εκτός από τον Δήμο Παπαδαύιδ για αυτό τον απαιτητικό αγώνα συνεργάστηκε και με την Ακαδημία Gravity για να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Γιώργος δεν είναι ένα συνηθισμένο 12χρονο παιδάκι, καθώς κανένα 12χρονο συνηθισμένο παιδάκι δεν καταβαίνει σε έναν αγώνα με μια μοναδική αθλητική εμπειρία, όπως το XTERRA Greece που συνδυάζει το κολύμπι με την ποδηλασία βουνού και το ορεινό τρέξιμο, και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία 15-19 ενώ αυτός είναι ακόμη 12.

Αδιαμφισβήτητα, αναφερόμαστε σε ένα παιδάκι, με καρδιά και σθένος μαχητή, πιστός και συνεπής σε κάθε του προπόνηση και το λιγότερο που του αξίζει είναι τα καλύτερα.

Συγχαρητήρια Γιώργο, για άλλη μία φορά μας έκανες περήφανους και μας συγκίνησες!