Δοκιμάζεται κόντρα στην Ισλανδία απόψε η Εθνική Γυναικών!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον τέταρτο της αγώνα στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023 δίνει απόψε (Τρίτη 26/10) η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.

Αντίπαλος της στο Στάδιο Laugardalsvöllur, η Εθνική Ισλανδίας και ασφαλώς, την ομάδα μας την περιμένει ένα πολύ δύσκολο βράδυ στο παγωμένο Ρεϊκιάβικ.

Ο αγώνας είναι για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Ισλανδία, η οποία έχει προκριθεί στην τελική φάση του EURO Γυναικών 2022, είναι ασφαλώς το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, σε ένα όμιλο στον οποίο αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με την Ολλανδία και την Τσεχία για τις θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του Μουντιάλ Γυναικών.

Μέχρι τώρα στον όμιλο η Ισλανδία έχει νικήσει την Τσεχία και έχασε από την Ολλανδία ενώ  η Εθνική μας μετρά τρεις ήττες από Ολλανδία, Τσεχία και Λευκορωσία.

Ο αποψινός αγώνας θα είναι άλλη μια ευκαιρία για τις παίκτριες μας να μετρήσουν δυνάμεις στο πιο ψηλό επίπεδο και είναι δεδομένο πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια, σε άλλη μια αναμέτρηση με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η προετοιμασία  ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαρία Ματθαίου, Ελένη Ττάκκα, Κατερίνα Παναγιώτου, Φιλίππα Σάββα, Χαρά Χαραλάμπους, Ειρήνη Ανδρέου, Κορίνα Πάολα Αδάμου,  Μαρία Ιωάννου, Ελένη Γιάννου, Μαριλένα Γεωργίου, Σάρα Παπαδοπούλου, Κυριακή Βασιλείου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Μικαέλλα Χάλιου,  Άντρια Κιρκίνη, Χριστιάνα Σολωμού, Σταυριάνα Αντωνίου,  Άντρη Βιολάρη, Βικτώρια Ζαμπά, Krystyna Marie Freda  και Χαρά Νεοφύτου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Anastasiya Romanyuk από την Ουκρανία.