Έβαλε “μπλόκο” και στην Νέα Σαλαμίνα ο Ακρίτας Χλώρακας (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματικό ντέρμπι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας, εκεί όπου ο Ακρίτας εξήλθε ισόπαλος με το “στείρο” 0-0 απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Οι “πράσινοι” με την σημερινή ισοπαλία έκαναν 10 τους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Στο πρώτο μέρος η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που στα αρχικά στάδια είχε τον έλεγχο του αγώνα, με την ομάδα του Ακρίτα να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όσο ο χρόνος κυλούσε. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα με αποτέλεσμα το σκορ ημιχρόνου να είναι το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη το σύνολο του Σάντρο Πέρκοβιτς ανέβασε στροφές και έγινε πιο επικίνδυνο προς την εστία της Νέας Σαλαμίνας. Μάλιστα, οι Χλωρακιώτες είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 54ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Δημοσθένους σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα το παιχνίδι πήρε μία “άγρια” ομορφιά, καθώς η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς μπροστά από τις δύο εστίες, χωρίς ωστόσο καμία εκ των δύο ομάδων να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Στέλιου Δημητρίου στις καθυστερήσεις του ματς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: