Πάφος FC: Άρχισε η προπώληση για Απόλλωνα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το ερχόεμνο Σάββατο 23 Οκτωβρίου η Πάφος FC θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο “Τσίρειο” στάδιο τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ανακοίνωσε την έναρξης της προπώλησης εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

⚽ APOLLON 🆚 PAFOS FC TICKETING

🗓️ Σάββατο / Saturday 23.10.2021
🕖 19:00🏟️ Τσίρειο Στάδιο / Tsirio Stadium Limassol
🎫 €12 Adults | €8 Students | €1 Children

Επόμενο ραντεβού στις κερκίδες του Τσιρείου, στηρίζοντας την ομάδα μας σε μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση!!!
🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων, καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 22/10 9:00 με 17:00.
⌨️ Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://tickets.pafosfc.com.cy/ καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS και στα εκδοτήρια του Σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα.

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το Rapid Test 72 ωρών, όπως επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται και στους κατόχους αρνητικού PCR Test 72 ωρών.