Πολλά τα πρόστιμα από τον Αθλητικό Δικαστή στην Πάφο FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρκετές χιλιάδες ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει η διοίκηση της Πάφος FC, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης επέβαλε στους “γαλάζιους” πρόστιμα για τους πιο κάτω λόγους που αφορούν τον αγώνα κόντρα στην Δόξα:

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΠΑΦΟΥ FC:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. 
Απόφαση: Πρόστιμο

(2) του KVIDA JOSEF, ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΥ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή του αγώνα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΠΑΦΟΣ FC – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/02.10.2021 (5η Αγωνιστική).