Πάφος FC: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για Ολυμπιακό!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την Πάφο FC να καλείται να υποδεχθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” την ομάδα της Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Ήδη η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ανακοίνωσε ότι την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

⚽ Pafos FC 🆚 Olympiacos Nicosia
🗓️ Σάββατο / Saturday 16.10.2021
🕗 19:00
🏟️ Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” / “Stelios Kyriakides” Stadium
🎫 €5

✅ Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει απο σήμερα μέχρι και την Παρασκευή στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων.
Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στα εκδοτήρια του σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα.

⌨️ Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://tickets.pafosfc.com.cy/ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS!

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το Rapid Test 72 ωρών, όπως επίσης η είσοδος θα επιτρέπεται και στους κατόχους αρνητικού PCR Test 72 ωρών.