ΑΠΟΠ: Εντυπωσιακό και φέτος το τουρνουά καλαθόσφαιρας “Άκης Κλεάνθους”! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το 2ο Ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Άκης Κλεάνθους», το οποίο πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του πρώην Υπουργού Παιδείας & Πολιτισμού Άκης Κλεάνθους, στην παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος.

Το Τουρνουά το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας , Πρόδρομου Προδρόμου και στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες της ΑΕΚ, της ΑΕΛ, της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΠ, διοργάνωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Πάφου, στο πλαίσιο της αθλητικής και πολιτιστικής του προσφοράς, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου.

Χαιρετισμούς στην εναρκτήρια τελετή, απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΠΟΠ, Σωτήρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΟΑ, Ανδρέας Τάκης Μιχαηλίδης, οι οποίοι εξήραν το ήθος του μακαριστού πρώην Υπουργού και το έργο το οποίο επιτέλεσε, στη σύντομη του θητεία.

Το Σάββατο (25/09), διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ του ΑΠΟΠ και της ΑΕΛ, όπου η ΑΕΛ επικράτησε με σκορ 75 – 82.

Στον αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, η ΑΕΚ εξασφάλισε την νίκη με σκορ 60 – 77.

Στον μικρό τελικό της Κυριακής (26/09), η Ανόρθωση επικράτησε του ΑΠΟΠ με σκορ 77 – 83 ενώ τη μεγάλη νίκη, εξασφάλισε η ΑΕΚ επί της ΑΕΛ, με σκορ 73 – 77.

Στο Τουρνουά, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος έκανε την απονομή στη μεγάλη νικήτρια αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν, οι Βουλευτές της επαρχίας Πάφου, Χαράλαμπος Πάζαρος, Βαλεντίνος Φακοντής και Χρύσανθος Σαββίδης, ως επίσης και άλλοι φορείς και παράγοντες της πόλης μας.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά: