Έμεινε “όρθια” στη Λευκωσία η Πάφος FC! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας φεύγει από το ΓΣΠ η Πάφος FC, καθώς εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη Ομόνοια Λευκωσίας. Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο α’ μέρος και να δέχονται την ισοφάριση στην επανάληψη από δικό τους ποδοσφαιριστή.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς ήταν σαφώς καλύτερη από τους γηπεδούχους, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα.

Η υπερχοή της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας καρποφόρησε στο 16ο λεπτό, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την ωραία προβολή του Γουίλι Σεμέδο στο ύψος της μικρής περιοχής.

Παρότι το “τριφύλλι” ήταν αυτό που έψαχνε την αντίδραση, εντούτοις οι γηπεδούχοι με “μυαλομένο” ποδόσφαιρο κατάφερε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της Ομόνοιας από την εστία του Ρούτκο. Σκορ ημιχρόνου ήταν το 1-0 υπέρ της Πάφου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν πίεση στην άμυνα της Πάφου, έχοντας συνάμα την κατοχή της μπάλας. Από την άλλη, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και το πλήρωσε. Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Αλέξανδρος Μιχαήλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, έστειλε αυτή στην εστία της ομάδας του. Με αυτό τον τρόπο η Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει.

Απ’ εκεί και έπειτα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν λιγοστές ευκαιρίες για να σκοράρουν το δεύτερο γκολ.

Με τον σημερινό πόντο η Πάφος έκανε τους βαθμούς της 5 στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας αγώνας της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Δόξα.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: