ΕΝΑΔ: Άτυχος και πάλι ο Πάμπος Δημοσθένους…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για ακόμη μία φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα του χτύπησε την πόρτα η ατυχία.

Ο λόγος για τον ΠΑΦΙΤΗ ποδοσφαιριστή της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς Πάμπο Δημοσθένους, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δημοσθένους αφήνει στην άκρη την ποδοσφαιρική του καριέρα και αναλαμβάνει χρέη team manager στην ομάδα της ΕΝΑΔ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ΕΝΑΔ:

Μεγάλος άτυχος λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας, φάνηκε αναμφίβολα ο Πάμπος Δημοσθένους, ο οποίος υπέστει ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε επέμβαση αποκατάστασης, χάνοντας πιθανότατα όλη την σεζόν. Μεγάλο και το κενό επίσης που αφήνει στην ομάδα μας η απουσία του, καθώς με την ποιότητα και την εμπειρία του, θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια στη φετινή προσπάθεια.

Το Δ.Σ. και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας, εύχονται στον Πάμπο Δημοσθένους γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο γερός και δυνατός στην αγωνιστική δράση.

Παράλληλα, σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης προς τον ποδοσφαιριστή μας, το Δ.Σ. του Σωματείου μας, προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του ως team manager της ομάδας.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπικότητα, οι ικανότητες και οι εμπειρίες του Πάμπου, αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας στο νέο του πόστο.

Στη φωτογραφία, ο νέος team manager της ομάδας μας Πάμπος Δημοσθένους με τον Αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Ευαγόρα Ευριπίδου, στην αποψινή τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σάββατο 25/09/2021.