Χάρης Αρκαδίου: “Θέλουμε να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο της Πέγειας στην φετινή σεζόν”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, δηλώσεις στο “AthlitikaPress” έκανε ο πρόεδρος της Πέγειας 2014 Χάρης Αρκαδίου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για τις αλλαγές που έγιναν στην Πέγεια το καλοκαίρι:

“Προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές. Καταρχάς νέος μας προπονητής είναι ο Αλέξης Γαρπόζης, στις ικανότητες του οποίου πιστεύουμε πάρα πολύ σαν διοίκηση. Απ’ εκεί και πέρα ενισχυθήκαμε θεωρώ πάρα πολύ στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών. Καταφέραμε να φέρουμε στην Πέγεια ποιοτικούς παίκτες που πιστεύω θα μας ανεβάσουν επίπεδο στη νέα σεζόν”.

Για τους φετινούς στόχους της Πέγειας:

“Ξεκάθαρος φετινός μας στόχος είναι η κατάκτηση μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων της βαθμολογίας, που θα μας δώσει ταυτόχρονα και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Γι’ αυτό τον λόγο υπήρξε άλλωστε ενίσχυση”.

Μήνυμα προς τον κόσμο της Πέγειας:

“Θέλω να καλέσω τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν όσο το δυνατό περισσότερο την φετινή μας προσπάθεια, αρχής γενομένης από το αυριανό (Σάββατο 25/9) εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ταυτόχρονα, θέλω να τους πω ότι άπαντες στο σωματείο της Πέγειας θα κάνουμε τα πάντα, ούτως ώστε να τους δώσουμε πολλές χαρές στην φετινή σεζόν”.