Πάφος FC: Αυτοί είναι οι νεοφερμένοι που δεν είδαμε ακόμη

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο σύνολο 18 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν λεπτά συμμετοχής για διάφορους λόγους ακόμη αρκετοί νεοφερμένοι παίκτες της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

Ντάνιελ Άντος: Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει ο νεαρός Αυστριακός τερματοφύλακας στις προπονήσεις της Πάφος FC. Δυστυχώς γι’ αυτόν έχει τον Άρτουρ Ρούτκο “μπροστά” του, ωστόσο πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Αΐλτον Φερρέιρα Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν πήρε ακόμη λεπτά συμμετοχής καθώς είναι τραυματίας. Το επίσημο ντεμπούτο του με την γαλάζια φανέλα αναμένεται εντός του Οκτωβρίου.

Τζέισον Παλάσιος: Ο Κολομβιανός στόπερ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων το φετινό καλοκαίρι στην πόλη μας, όμως ακόμη δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Φαίνεται ότι ο Ντάρκο Μίλανιτς εμπιστεύεται περισσότερο το δίδυμο Κβίντα-Μπάριτς για τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Δημήτρης Μουλαζίμης: Ο 29χρονος Κύπριος ακραίος αμυντικός ήρθε στα μέρη μας στην θερινή μεταγραφική περίοδο για να αποτελέσει μία αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή. Μέχρι στιγμής δεν πήρε ούτε και αυτός λεπτά συμμετοχής.

Μπρούνο Λέιτε: Ο 26χρονος διεθνής μέσος με το Πράσινο Ακρωτήρι δεν πήρε μέχρι στιγμής λεπτά συμμετοχής καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Πλέον μετρά αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της Πάφου.

Έντγκαρ Μπαμπαγιάν: Αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση της Πάφου στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Αρμένιος εξτρέμ είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

*Μερικά λεπτά συμμετοχής στους τρεις πρώτους αγώνες πήραν οι Ντάγκλας Αουρέλιο, Μάρτιν Πάγιτς και Ντένι Χότσκο.