Δυναμική και αποφασισμένη η νέα προπονητική ομάδα του ΔΙΑ Έμπας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με επιπλέον μια προσθήκη στην προπονητική του ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις του ο ΔΙΑΣ Έμπας.

Εκτός από τον Μάριο Καρεσίου και τον Γιώργο Χαραλάμπους που ήταν και πέρυσι στην ακαδημία φέτος προστέθηκε και η Ασπασία Χατζηχριστοδούλου η οποία εκτός από εν ενεργεία πετοσφαιρίστρια στον Άρη Πολεμίου θα είναι και προπονήτρια στις ακαδημίες της ομάδας της Έμπας.

Η Ασπασία η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία στην Ελλάδα έχει ειδικότητα βόλεϊ ενώ οι παραστάσεις της από τα γήπεδα που αγωνίστηκε σε Κύπρο και Ελλάδα αλλά και με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας θα βοηθήσουν τα παιδιά της ακαδημίας ακόμη περισσότερο.

Καρεσίου, Χαραλάμπους και Χατζηχριστοδούλου μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους υπόλοιπους γονείς έπιασαν ήδη δουλειά και σήκωσαν τα μανίκια πάνω για ένα ισχυρό και δυνατό ΔΙΑ Έμπας με στόχο να πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα της ΚΟΠΕ.

Να υπενθυμίσουμε οτι η Ακαδημία του ΔΙΑ Έμπας φέτος θα λάβει μέρος σε τρεις κατηγορίες, παγκορασίδων, κορασίδων και νεάνιδων.

Στη φωτογραφία εκτός από τους τρία μέλη της προπονητικής ομάδας διακρίνονται και ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Αριστοδήμου μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Μάριο Ιγνατίου.